Palettering og strekkfilm - alt i én pakke

Den smarte palleteringsmaskinen har en integrert strekkfilm maskin. Dette er et perfekt valg for palletering om bord på fabrikktrålere, siden strekkfilmen legges på under palleteringen. Det betyr at fangsten din blir palletert, pakket og klar til lagring i én og samme prosess. 

Sikker oppbevaring i dårlig vær

I tillegg til de optimaliserte prosessene sørger den lagdelte viklingen også for sikker oppbevaring av fangsten. Sammenlignet med bare å pakke inn hele pallen, stabiliserer lagvis vikling de tunge og verdifulle pallene og gjør dem sterke nok til å tåle dårlig vær og høy sjø.

De stabile pallene transporteres enkelt til lasterommet og er klare for lossing når båten ankommer havnen.

 

Optimaliser plassen på fabrikkdekket

Den kombinerte palleterings- og pakkemaskinen er også et kompakt valg for fabrikkdekket ditt, ettersom utformingen sparer plass ombord. Den tar svært lite gulvplass og er enkel å plassere.

Ved behov kan du enkelt justere antall lag du ønsker på pallen og antall runder med strekkfilm. Du kan også justere hvilket lag du vil legge til strekkfilm på.

 

Kombiner med hoteller for automatisert håndtering

For å optimalisere prosessene ytterligere og minimere den manuelle håndteringen av lasten, er det en fordel å legge til hoteller i produksjonslinjen.

Dette sikrer automatisk sortering av fangsten før palletering. De rene pallene sendes deretter til lasterommet, og det eliminerer behovet for ytterligere sortering når de når frem til havnen.

Carsoe Norway Helge Eiken CEO

Helge Eiken

CEO - Holmek Automation

+47 91 19 70 59