Optimalisert lossing og håndtering med heiser ombord

Håndtering og transport av produkter er tidkrevende innen sjømatforedling. Å bruke heiser som en integrert del av prosessanlegget betyr betydelige besparelser i både tid og penger.

Lossing

 Lastebiler, kraner og arbeidskraft. Det kan være en kostbar affære å laste av produktene dine. Et anslag er at det kreves rundt 10–12 personer for å håndtere lossingen. Hvis du implementerer heiser i prosessanlegget, kan du redusere bemanningsbehovet for lossing til så lite som to personer.

I havnen transporterer den automatiske heisløsningen de palleterte produktene fra lasterommet til skipssiden. Herfra kan pallene losses med lastebil direkte fra kaikanten. I tillegg til de reduserte håndteringskostnadene kan lossingen derfor også gjøres mye raskere.

Vi har også løsninger for å kompensere for høy- og lavvann, med fleksibel lossehøyde mot kaikanten.

 

 

Automatiser prosesser ombord

For å optimalisere prosessene ytterligere kan du også vurdere å legge til heiser i palleteringslinjen. Det betyr rask og automatisk transport av produkter mellom dekkene. Når en pall er komplett, lastes produktene automatisk fra fabrikk til lasterommet.

Ombord på et fiskefartøy er plass en mangelvare. Ved å bruke vår palleteringsenhet som er direkte integrert i heisene våre, optimaliserer du også plassen i produksjonen, noe som gir mer plass til mer fiskeforedlingsutstyr.

Hos Holmek Automation jobber vi hardt for å utforme effektive og optimaliserte løsninger for fiskefartøy over hele verden.

Carsoe Norway Helge Eiken CEO

Helge Eiken

CEO - Holmek Automation

+47 91 19 70 59