Hybrid palleteringsløsning: Optimaliser tid og plass på fartøyet

Spar plass på fiskefartøyet med denne to-i-ett-løsningen som kombinerer palletering og heiser i ett og samme utstyr for sjømatforedlingsanlegget om bord.

I denne hybridløsningen er heisen en integrert del av palleteringsmaskinen. Det betyr at pallene transporteres direkte fra palleteringen og inn i lasterommet i en kontinuerlig strøm. Pallene utstyres med lagvis vikling for sikker lagring til sjøs og merkes korrekt før den ferdige pallen sendes til lasterommet.

I lasterommet transporteres de fulle pallene til en kjedetransportørbuffer, og en ny pall settes automatisk inn i heisplattformen. Dette reduserer tiden det tar å bemanne lasterommet. Innsetting av nye paller skjer automatisk, og pallemagasinet kan lagre flere paller samtidig.

Denne løsningen passer perfekt for prosessanlegg ombord der plassutnyttelse er avgjørende. I tillegg optimaliserer den automatiske arbeidsflyten også håndteringstiden i lasterommet, slik at mer tid kan brukes i prosesseringslinjen, der den ekstra arbeidskraften kan resultere i høyere produksjonseffektivitet.

Carsoe Norway Helge Eiken CEO

Helge Eiken

CEO - Holmek Automation

+47 91 19 70 59